Actieradius

Tanktransport Vereecke is gevestigd in Sleidinge-Evergem (Oost-Vlaanderen), naast de Gentse kanaalzone en bij het gekende klaverblad te Zwijnaarde met de E17 en de E40. Daardoor biedt deze locatie een uitstekende en snelle uitvalsweg naar Antwerpen, Brussel, Oostende, Nederland, het Ruhr-gebied en Noord-Frankrijk.

De tankwagens komt u tegen op onze nationale wegen, in Nederland, Frankrijk en Duitsland.


Investeren in planning en veiligheid

Als een van de eersten in Belgiƫ heeft Tanktransport Vereecke een overeenkomst gesloten met Minorplanet.com en ondertussen met C-track. Zij verzorgen de installatie van een nieuw GPS-systeem in alle trekkers. Rittenstaten van de chauffeurs worden automatisch opgemaakt, waardoor de chauffeurs minder administratieve taken hebben uit te voeren tijdens het transport. Telefoontjes worden overbodig en dit komt de veiligheid op de weg ten goede. Daarenboven kunnen klanten direct bediend worden met betrekking tot de status van hun goederen.

ISO 9001

Tanktransport Vereecke beschikt over alle certificaten volgens de NBN EN ISO 9001:2015 normen en voor het transport van diervoeders (FCA-certificaat).

iso9001